Aotearoa. De rămas bun.

Gata. Am încheiat etapa Noua Zeelandă. Suntem înapoi în coloratul Kuala Lumpur, iar mâine pornim spre Vietnam. Înainte să reîncepem poveştile despre Asia, am rămas datori cu fotografii, mai ales că nişte simpatici prieteni ne-au cerut mai multe poze şi mai puţine vorbe.

Adevărul e că dacă e să ignorăm frigul şi ploaia, excursia noastră a fost extrem de reuşită. OK, recunosc, bugetul ne-a fost zguduit puţin, dar nu avem păreri de rău. Ne-am gândit că nu ne vom întoarce prea curând în colţul ăsta de lume şi atunci de ce să nu profităm cât suntem aici.

Acuma să nu vă gândiţi că ne-am răsfăţat cu plimbări cu elicopterul peste gheţari, bungee jumping sau cine ştie ce restaurante fancy. Alea costă de rup, elicopterul cred că e în jur de 200 NZD de persoană, iar pentru câteva minute pe tiroliană dai 30 NZD dintr-un foc. Nu, înafara unei ieşiri în larg cu barca printre fiordurile din Milford, am rămas fideli plimbărilor pe jos, ne-am gătit mâncarea singuri şi am cinstit câte un pahar de vin când era prea frig afară.

Nu ştiu dacă am mai spus-o, dar Noua Zeelandă nu e chiar pentru backpackeri… dar e frumoasă foc şi dacă ar fi într-o zi să emigrăm, ăsta ar fi micul nostru colţ de rai.

Să curgă pozele! 🙂 Poveştile o să fie la iarnă, la o cană cu vin fiert, de o vrea cineva să le asculte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.